Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Saladus, kuidas Sinu hotelli külalised ikka ja jälle tagasi tuleks

Pole vaja enam kedagi veenda selles, et palju kasulikum on hoida lojaalseid külastajaid kui nende asemel uusi otsida. Siiski on seda lihtsam öelda kui teha!

Hea andmehalduslahendusega saate hõlpsalt salvestada, tuvastada ja segmenteerida teie külaliste võtmeandmeid, et pakkuda neile viibimise ajal isikupärastatud kogemust ja siis võita nad tagasi sobivate tailor-made pakkumistega.

Kui olete juba selleni jõudnud, siis on hästi tehtud! Olete teinud rasket tööd ja peaksite juba rohkem nägema, et aina rohkem teie kliente tuleb tagasi, et jääda.

Kuid teil on endiselt kasutada salarelv, et oma kliente lõplikult võluda: tõeline lojaalsusprogramm, mis tekitab inimestes soovi jääda ja annab neile tõelise lojaalsuse tunde!

Nagu arvata võis, kui me sellest juba räägime, on see sellepärast, et meil on see, mida vajate, et teid aidata rakendada seda oma hotellides. Meie keskne andmehalduslahendus sisaldab lojaalsuse programmimoodulit, mis on otse integreeritud D-EDGE CRS-iga ja seega ka meie broneerimismootoriga. See on oluline detail, mis muudab kõik!

Miks on nutikam valida püsikliendiprogramm, mis on teie broneeringumootoriga ühendatud?

  • Saate luua sihtgruppidele meilikampaaniaid, et eristada oma hotell teistest konkurentidest ja OTA-dest. Seetõttu tekitate oma veebisaidil rohkem liiklust ja suurendate otsebroneeringute tegemist.
  • Teie külalised saavad kasutada oma lojaalsusprogrammi hüvesid, kui nad broneerivad teie veebisaidil: teie suurendate otsebroneeringute hulka.
  • Saate automatiseerida regulaarset suhtlust oma püsikliendiprogrammi liikmetega hüvede kohta, mida nad saavad kasutada, või järgmise taseme kohta, milleni nad jõuavad.
  • Teie külalised on veelgi innukamad tagasi tulema, sest nad tunnevad end erilisena ja nende eelised kasvavad iga kord ja neile pakutakse eksklusiivseid hindu.
  • Saate kasutada oma püsikliendiprogrammi oma mugavuste ja teenuste esiletõstmiseks ning seega suurendate oma müügimahtu (toa uuendamine, allahindlus teie restoranis, toateenindus, spaa…)

Ja lõpuks saate ka kogu suhtlust arvutipõhiselt hallata, ilma et peaksite muretsema PMS-i ja külalistehalduslahenduse vahelise ühenduvuse pärast. Kõik on sujuv ja tsentraliseeritud ühes sisendpunktis.

D-EDGE pakub terviklikku külalistehaldusplatvormi, mis aitab teil oma külalistega suhteid hoida. Tahad proovida? Küsi demo: https://bit.ly/3MH6HD