Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Ülemaailmne tehnoloogiahiid Siteminder ostab Eesti idufirma.

 

Tallinn, Eesti

23.august, 2022

Ülemaailmne tehnoloogiahiid Siteminder ostab Eesti idufirma GuestJoy. GuestJoy laiendab jõuliselt SiteMinderi hallatavat toodete ja teenuste portfelli, võimaldades hotelliomanikel automatiseerida oma külastajate suhtlust, personaliseerida külastajatele pakutavaid teenuseid ja seeläbi suurendada müügitulu. GuestJoy CRM viib kogu külastaja elamuse uuele tasemele.

“Suurepärane tehnoloogia tugevdab inimestevahelisi suhteid, mis on äärmiselt tähtis hotelliäris. GuestJoy on hotellitehnoloogia valdkonnas kõrgelt hinnatud oma lihtsa kasutajakogemuse, kliendielamuse loomise ja avatud integratsiooni platvormi tõttu, mis on kaasaegse hotellipidaja jaoks äärmiselt olulised, et pakkuda parimat külastajakogemust. GuestJoy võime automatiseerida ja isikupärastada külastajate suhtlust võimaldab SiteMinderil pakkuda hotelliomanikele täielikult integreeritud kasutuskogemust, kuna jätkame oma müügiplatvormi visiooni täitmist, ”ütles Siteminderi tegevdirektor Sankar Narayan.

Alates 2014. aastast on GuestJoy saavutanud sektoris tugeva maine oma uuendusliku ja klientidele kõrge ROI pakkumisega. GuestJoy, mille asutasid hotellindustehnoloogia uuendajad Alar Ülem ja Annika Ülem, loodi selleks, et lahendada üks peamisi probleeme – muuta hotelliomanikel lihtsamaks ja kiiremaks otsesuhtlus külalistajatega ning suurendada klientide väärtust läbi GuestJoy CRMi.

“Seetõttu seadsime endale ülesandeks kujundada GuestJoy väga hõlpsasti kasutatavaks, kasutades andmepõhist intelligentsust ja automatiseerimist. Teame ka, et tõrgeteta ühtne tehnoloogia võib muuta hotelliäri kasumlikkust ning seetõttu oleme nii uhked, et GuestJoyst saab SiteMinderi ettevõte,“ ütles GuestJoy kaasasutaja Alar Ülem.

Me ei jõua ära oodata, millal saame liituda SiteMinderi visiooniga, et teha tehnoloogia kättesaadavamaks igale hotellile pakkudes parimat digitaalset külastaja elamust,“ ütles GuestJoy kaasasutaja Annika Ülem.

Alates 2017. aastast SiteMinderi partner on GuestJoy juba SiteMinderi ökosüsteemi osa ja integreeritakse täielikult SiteMinderi platvormiga pärast tehingu jõustumist.