Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Arto Aas kommenteerib: Uuest valitsuse leppest on kõige mustemad toonid just hotelli- ja turismisektori jaoks. See on sektor, kus ei ole suuri kasumeid. Paneme siia potti käibemaksutõusu, miinimumpalga tõusu, kohalikud maksud – see pilt näeb kole välja. See on kõige karmim maksutõus ühe sektori jaoks. Teistes riikides on sarnaseid vigu tehtud ja siis jälle tagasi keeratud.

Hotellide käibemaksu osa alates 10. minutist