Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Vikerraadio Reporteritund 10.05.2023. Valitsuse otsus tõsta majutusasutuste käibemaksu ületuleval aastal üheksalt protsendilt kahekümne kahele on turismisektori hinnangul tehtud kiirustades, mõjusid analüüsimata ja suunab kliendid meie lähinaabrite juurde.

Killu Maidla Hotellide ja Restoranide Liidust, Sulev Nõmmann Eesti Maaturismi nõukogust, Kertu Orro Eesti Kontserdist ja Aire Toffer Eesti Spaaliidust kirjeldavad, mida võib turistide või kodumaal puhata armastavate eestlaste uued valikud tähendada Eesti majandusele tervikuna.

Saatejuht on Kaja Kärner.

vikerraadio.err.ee/reporteritund majutusasutuste käibemaksumaara tõus