Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

30.maist saavad kandideerida kõik ettevõtted Eesti suurimal ettevõtluskonkursil „Eesti parimad ettevõtted 2023“.

„Ettevõtluse auhind“ konkursil selgitatakse välja parimad ettevõtted kuues kategoorias: aasta eksportöör, aasta innovaator, aasta välisinvestor, aasta pereettevõte, aasta turismiedendaja ja aasta kestlik ettevõte.

Visit Estonia kutsub ettevõtteid kandideerima konkursile, et välja selgitada „Aasta turismiedendaja“. Turismi sektori ettevõtted võivad kandideerida ka teistes kategooriates, kui nad vastavad ka nendele tingimustele.

Osad ettevõtted vajavad ka personaalset nügimist. Seda saate ise teha, kui edastate selle info ja palute neil kandideerida https://eas.ee/ettevotluseauhind/turismiedendaja-kandideerimine/  või nomineerite neid ise, täites vastava ankeedi ettevõtte eest https://eas.ee/ettevotluseauhind/turismiedendaja-nomineeri/.

  • Kandideerimine on avatud kuni 2.juulini.

Visit Estonia blogis on mõlema turismi konkursi info ühiselt kirjas https://www.facebook.com/visitestoniablogi/posts