Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Otsid ideed, et mida kinkida sünnipäevalapsele, juubilarile, koolilõpetajale või noorpaarile? Või mida kinkida töötajale, keda soovid tänada heade tulemuste või meeles pidada tähtpäeva puhul? Kinkekaart on sellistel puhkudel hea mõte – see ei ole kingitus, mis jääb kapinurka unustuse või riiulile tolmuma! Kinkekaardi saajale on rõõm lausa kahekordne – kingituse saamise hetkel ja siis, kui nauditakse kingitud hetki restoranid või hotellis.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on loonud kinkekaardi, mida võib südamerahuga nimetada kõige laiema kasutuskohtade võrgustikuga kinkekaardiks Eestis – selle omanik saab valida ligi saja hotelli, spaa ja restorani vahel: valikus on luksuslikud butiikhotellid, suured spaahotellid, trendikad linnahotellid ja palju erinevaid restorane.

Kinkekaart on saadaval 50 ja 100 eurose väärtusega ja kaartide soetamine on lihtne ja mugav: saate oma kingituse vormistada otse meie e-poes. Ostetud kinkekaardid saate kätte e-postiga vaid hetk pärast tellimuse ja makse kinnitust e-poes.

Täpsem nimekiri hotellidest, spaadest ja restoranidest ning kinkekaartide tellimine siit: epood.ehrl.ee

Kingime elamusi!