Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Blogi

Ain Käpp: “Killu kirg ja pühendumus on toonud meie liidule palju väärtust ning see auhind on ilus tunnustus tema pingutustele.”

20. november 2023

“Suur au jagada erilist hetke Eesti Hotellide ja Restoranide Liidus – meie tegevjuht Killu Maidla pälvis rahvusvahelise restoranigiidi Falstaff auhinna kategoorias “Aasta külalislahkuse edendaja”. See on suurepärane tunnustus Killu pühendunud tööle ja tema olulisele panusele meie liidus ja meie külalislahkuse sektoris tervikuna.

Killu on innukas propageerija mitmetel olulistel teemadel. Ta on pühendunud valdkonna hariduse arendamisele, võttes südameasjaks keskkonnaküsimused ning seistes alati EHRL liikmete hea käekäigu eest. Tema kirg ja pühendumus on toonud meie liidule palju väärtust ning see auhind on ilus tunnustus tema pingutustele.

Oleme uhked, et Killu on osa meie meeskonnast ja õnnitleme teda südamest selle suurepärase saavutuse puhul.”

Ain Käpp
Eesti Hotellide ja Restoranide Liit
Juhatuse esimees