Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on suurim külalislahkuse valdkonnas tegutsev erialane ettevõtjate liit.

Seisame selle eest, et ettevõtluskeskkond käiks ajaga kaasas ka meie äride poolt vaadatuna, et meie liikmed oleksid hästi informeeritud valkonda puudutavatest õigusnormidest ja inimesed, kes meie ärides töötavad, oleksid hoitud ja hinnatud ning saaksid oma oskusi ja teadmisi pidevalt edasi arendada.

Emotsionaalse enesetunde küsitlus annab vastajale ülevaate oma vaimse tervise seisust ja organisatsioonile tervikuna ülevaate töötajate vaimse tervise hetkeolukorrast. Tulemuste põhjal on võimalik pöörata organisatsioonis teadlikult tähelepanu vaimse tervise raskustele töökeskkonnas ning pakkuda töötajatele teadmisi oma vaimse tervise hoidmiseks. 

Testimises osalemiseks saab ettevõtte registreerida hiljemalt 4. märtsiks siin: https://forms.gle/4Qw3sSzfb36gnjhF8

Testimises osalemine on tasuta. Testi saab täita nii eesti, vene kui inglise keeles.

Testi saab täita anonüümselt, mille järel saadetakse tulemuste kohta tagasiside koos soovitustega vaimse tervise tugevdamiseks. Ettevõtted, kus on rohkem kui kümme testi täitjat, saavad koondtulemuse oma ettevõtte kohta Peaasi.ee meeskonnalt. Koos organisatsiooni koondtulemustega on võimalik saada ka esmaseid soovitusi, kuidas oma töötajaid toetada. 

Emotsionaalse enesetunde testi täitmise järel saavad organisatsioonid osa võtta  11. märtsist 14. aprillini toimuvast vaimse tervise vitamiinikuurist. Peaasi.ee vaimse tervise vitamiinikuur „Tasakaal on peaasi“ koosneb viiest teemanädalast, mida saab ette võtta koos töökaaslastega, õpilaste, pere või sõpradega ja ka üksinda, et turgutada oma vaimset tervist. 

 

Lisainfo küsitluses osalemise kohta:Anna-Kaisa Oidermaa,anna-kaisa.oidermaa@peaasi.ee Peaasi.ee tegevjuht